KALENDER 2020:.....5 April - 3 Mei - 23/24 Mei - 14 Juni - 12 juli - 8/9 Augustus - 30 Augustus - 4 Oktober......
 

 
 
13-03-2020 Mededeling bestuur PACAANPASSING TRAINING 21 MAART

Vanwege de beperkingen rondom het coronavirus hebben wij helaas de training van 21 maart aanstaande als volgt moeten aanpassen.
Er mogen maximaal 25 auto’s aan de training op 21 maart deelnemen.Er mogen alleen maar auto’s aan de training deelnemen die een geldige als ook betaalde jaarlicentie 2020 van PAC Posterholt hebben. De jaarlicentie kan men kopen aan de groene unit, daar waar normaal de inschrijving voor de wedstrijd plaats vindt. De volgorde van inschrijving per e-mail bepaalt de eerste 25 auto’s. Indien men aan de training mag deelnemen, zal men hier een bevestiging van ontvangen. Indien men geen bevestiging heeft ontvangen, mag men niet aan de training deelnemen.
Men dient in het bezit te zijn van een geldige als ook betaalde jaarlicentie van PAC Posterholt alvorens men aan de training mag deelnemen.
Per coureur mag maximaal 1 extra persoon meekomen. Tijdens deze besloten trainingsdag zullen de poorten voor overig publiek gesloten blijven.

De coureurs die aan de training op 21 maart mogen deelnemen, zullen op de website www.pacautospeedway.nl als ook op de PAC Facebook pagina (autospeedway Posterholt) vermeldt worden. Inschrijven voor de training kan door een e-mail te sturen naar info@pacautospeedway.nl
In de mail aub de volgende gegevens vermelden: Klasse, Startnummer, Naam van de coureur.

Met sportieve groeten,

Bestuur PAC Posterholt 

 

 
                           

Copyright - PAC Autospeedway (2018)                                                                     Contact info:   Secreatriaat   |   pacautospeedway@outlook.com